Helt slut

Är jag efter dagens ärenden.

Mamsen och jag begav oss till Näl i Trollhättan och skulle till specialist mödravården för att göra ett extra ultraljud då jag har graviditetsdiabetes och risken för att babyn skulle vara stor var stor =P
Fick prata med en läkare som även utförde ultraljudet, såg oerhört mycket mer än i vecka 21 =)
Allt så perfekt ut! Han låg och sög på tummen antagligen, och vi såg denna gången TYDLIGT att de är en pojk!
Han märkte att det var någon som pillade på magen så han kickade tillbaka ordentligt =P

Allt såg bra ut, han mår bra där inne, låg fast fixerad i bäcken och vägden 2,9 kg vilket förklarar varför jag har så jäkla ont i bäcken å att de trycker så.. lite större än vad han bör vara i vecka 35 (gick in i den idag) då läkaren sa att antingen så är han äldre än vad vi trott (så jag är ungefär i vecka 36+) eller så är det diabetesen som gjort att han är lite större än normalt, vilket gjorde att han bokade ännu ett möte för ultraljud om tre veckor, är han då lika stor som han ska vara i vecka 40 så kör dom igång mig ungefär då när jag är där, så han garanterade mig iallafall att om jag inte föder före den 21 juli (vilket tydligen var stor risk för) så kör dom igång mig senast den 21 juli =)

Sen bar de av till Överby som är köpcenter utanför Trollhättan, fick mig en gooo latte från espresso house =) Mums! Älskar espresso house, har saknat de som faaasen i värmland, när jag och Magnus var i Sthlm så köpte ja säker 3-4 latte om dagen på espresso house =)... vilket resulterade kaos i magen, men de var de värt!
Mamma och jag tog en go pasta med kycklinglunch på en underbar restaurang! Egentligen, varför ska man äta på donken när de finns goa lunchrestauranger överallt? =P De är nog mer en vana...
Köpte Fondvägg men båda tapeter som jag valt ut var såklart slut, så det blev att välja en ny fondvägg och istället för att ha gråa tapeter runt blev de "kakao" färg som vi målar upp, men tror detta blir bra!

Åkte ut till willys och storhandlade lite, tänkte göra grädd&jordgubbs tårta till midsommar =)
Piiinsamt.. jag stod för betalningen och pengarna räckte såklart inte... menmen de var bara å lägga tillbaka blöjorna som jag köpte, ojoj vad dyrt allt är ! Köpte även lite hygienartiklar till bebben, detta kommer gå så bra känner jag!
Bara lääängtar så tills han tittar ut! Förresten, gick in på förlossningsavdelningen på Näl där ja fick se ett rum och alla saker som tillhör, spännande! Fick prata lite med en barnmorska om min förlossningsrädsla, kändes betryggande! Träffade även en barnmorska som hade en liten knodd i knät, mamma frågade hur gammal den var och den var bara 2 timmar gammal!! Guuud så liten, bara låg där i hennes knä å sussade gott =)

Nu ska ja sova middag, är heelt slut.
Pussokram,
Hanna

Kommentarer
Postat av: Heidi

Roligt att höra om allt som händer! =) Jag tror allt kommer gå jättebra både vad gäller förlossning och allt annat! Kul det var att se bild på Emelie! Va tjock hon va! =) kram

2009-06-17 @ 22:27:15
URL: http://livetenligtheidi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback