Sovning & Bakning

Hej!

Igår tog vi det bara lugnt, som man egentligen borde göra varje dag under denna lååånga tid, men som känns så kort, hade hållt igång flera dagar i rad och kände att orken var helt slut igår. Träffade Charlotte, Ina & Skellan för en promenad till godislagret där jag tog mig en köpp kaffe & en twister! Det var inprincip allt jag gjorde igår. Ja, och så somnade både jag och Charlie klockan 2 inatt.

Idag vaknade vi 15.30 (!) , helt sjukt! Jag har ingen klocka i friggeboden och stänger av alla telefoner, vi brukar oftast gå upp 3-4 gånger om natten för mat och byte, det gjorde vi inatt/idag med, och vi sov som stockar och när vi vaknade startade jag klockan och såg hur mycket den var... det säger en del om varför jag "took the day off" igår, och sover Charlie försöker jag sova tills han vaknar!

Testade baka "Doktorns persikopaj" på plommon idag, men de blev väldigt surt så det var ingen höjdare för min del, resten av familjen mumsade på! Passade även på att slänga ihop några chokladbollar när jag ändå höll på och dom gick ner bättre för mig ;)
Mamma frågade om de var kalas och det är de ju! Charlie blev 7 veckor igår, den 2:a september.
Min store pojk! Mormor är det roligaste han vet! Han behöver bara få en blick av henne så asgarvar han nästan!

Gick in och pojken var riktigt smågnällig idag, magperiod tror jag.. han håller på att öka med maten så han äter väl varannan timme minst! men nu ligger han och sover såsött i soffan bredvid mormor! Fångade tuffaste bilden häromdagen, Charlie ligger på Fritiof (: Tyvärr går det då inte att publicera här, men har i eftertanke kommit på att de är rätt smart att jag inte kan det, på Facebook kan bara mina vänner se honom och just nu är det samma här, men när (läs:om) bloggen öppnas igen så kan allmänheten läsa här, och jag är inte säker på att jag vill lämna ut Charlie så mycket. Lite lagom är bäst.

Imorgon ska vi till BVC för jag ska ha mitt samtal med psykologen, vilket känns underbart! Med tanke på vad som hänt sista veckan och vad som kommer ske på måndag. Mina nerver är åt helvete.

Följer en inredningsblogg där dom precis fick en liten Vidar, eller han är nästan lika gammal som Charlie.. läs denna rörande förklaring som Kristinas kille skriver om Vidars ankomst... Gud vad jag önskar situationen var likadan....

Läs HÄR.

Nu säger jag godnatt!
Hanna



Update;

OMG
! (som betyder Oh My Good och inte Omgående) haha på tal om familjebloggar, läste på aftonbladet.se precis och familjen Duggar som väntar sitt 19:e barn, OMG! =P
Hittade deras blogg HÄR.... OMG.


Dax för byte av lösenord!

Dels för jag vet att det har kommit ut till fel personer, och jag vet vilken väg det smygits ut.
Men också för att de är bra att byta ibland, ursäkta krånglet och hoppas ni respekterar detta!
Jag har gett ut lösenordet till en del så minns inte exakt alla, de bästa är om ni kommenterar detta
inlägget och skriver ert namn & emailadress I KOMMENTAREN!
Så ska jag "sortera" vilka som får och inte, för jag vet vem som gett ut det.

Tråkigt att det behöver vara såhär, men det folk skriver i kommentarerna är inte snällt och jag orkar inte lägga energi på att läsa det som står.

Så kommentera nu!
Kom gärna med tips på va ja ska ha som användarnamn å lösen som är lättast för er att komma ihåg! (Jag publicerar inte de kommentarerna såfall, så de är bara jag som vet vad ni tipsar om :P)



Annars?
Igår blev det fika med Charlotte, Ina & Christel.. riktigt mysigt!
Lotte hade brådis så ja å Christel fikade på.. åså bestämde vi att vi evenuellt ska åka upp
tillsammans till Trollhättan och babysimma med Charlie =)

Igår bestämde jag mig, eftersom jag inte hade några planer - för att ta en dag off.
Känns som jag gör allt annat än är mammaledig - alltid något planerat.. så ska försöka få in sådana här dagar lite oftare.

I nästa vecka kommer Denise upp o hälsar på, vi ska bara ta de lugnt å äta gott! Sen den 26:e spelar Arvingarna i Båberg så då vart jag lite sugen på dans! Men de är lååångt kvar.. eller inte, tiden springer iväg!
Nu ska jag fortsätta att ha min "off dag" =)

Pussokram,

Hanna