Vi var med i tidningen =)

Hellu!

Dagen har spenderats på Torp som är ett köpcenter utanför Uddevalla.. lillebror skulle till specialisttandiis så ja och Charlie hängde på när ja fick min första mammapenning och köpte massa smått till oss två =)

Konstaterade att jag i stortsett inte handlat kläder till mig själv på ett år, och har extremt dåligt med kläder som sitter bra så ja fick köpt två fina linnen och ett par "lack" leggings, superfräscha saker! Å snål som fan är jag.. haha de har blivit en dålig vana när man levt fattigt, man vågar inte handla fast man för en gångs skull har råd.. hitta ju ett supersnyggt linne för halva reapriset (50 kr) å ändå tyckte jag de var för dyrt!! ;P Charlie fick också lite småsaker, bla en mössa som var jätte söt =) Hans huvudstorlek är som en halvårings enligt mössans storlek..

Ja.. åt lunch på "Briggen" älskar dess utbud, finns även på Överby o är såå jäkla mycket bättre än de klassiska donken när man shoppar :P Å ja och Olle gnatade på varandra hela dagen.. fyfan va trött man kan bli .. Vi ska INTE spendera en heldag tillsammans, de går bara inte.

Klockan är nu 01.05 och Charlie ligger här och o är klarvaken.. å skriker på mig vilken sekund som helst, så ja ska komma till poängen med inlägget haha :P Häromdagen var vi med i TTLA som är tidningen här i området, självklart nyfödd annons =)
dock ser jag inte klok ut, men tydligen måste nåååågon mer vara med på bilden.. å då fick ja väl vara det då :P anledningen till att den kom in så sent är för TTLA bara har sånna "Nyfödda sidor" några gånger om året.. och felstavat blev det såklart.... han stavar ChaRlie, inte Chalie.. men det tar jag på mig, kollade mailet ja skicka å de va jag som stavade fel... så kan de gå när man stressar o har en pojk som vill ha sin mor .. då ska man inte maila sånna viktiga saker samtidigt haha =)

HÄR ligger vår annons, eller vad de nu kallas.

Imorgon bliré Edetnatta med Charlotte & Christel - å resten av Edetfolket!

nattinatt,

Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback