Sött&nött & BVC

Hej !
Här är de fullt upp dagarna i enda..
Igår var vi Edet å gjorde massa småärenden och idag var vi på BVC och Charlie växer så de knakar!
Ungefär en cm i veckan på längd&omfång, morsan å ja konstaterade igår att han väger lite mer nu å de sa även vågen idag, rättare sagt han låg på 3700 nånting förra veckan, idag låg han på ca 4300.. exakta siffror minns jag tyvärr inte.. memory you know.. haha glömmer allt just nu känns de som, men de har nog med tröttheten att göra..
Själv minskar jag i vikt för var dag, underbart! Känner mig som en människa... ska ju börja träna med moster Anki i slutet på augusti nu när man rasar som ja gör och slutade ju röka i graviditeten vilket även motiverar mig att komma igång å få upp flåset ordentligt.. japp, nu babblar ja om allt å inget..

Morsan kör dygnarbete idag så hon gick på 14.30 idag å av 10.00 imorgon.. men då har hon jour också,
å far&bror är i värlmland så de är bara ja, Charlie, Maja & Fritte hemma.. å majsan är hos farmor å ser film så vi är själva här hemma i mörkret just nu, ovanligt tyst för en gångs skull i detta huset!

Annars såg allt bra ut på BVC, älskar dom träffarna! så spännande å se Charlies utveckling!

Wellwell.. sen promenerade vi ner till de nya Caféet där ja hade ett "möte" med tjejen som håller i hela affärsidéen,
Supercool tjej! Hon kunde lite om kaffe men ja lärde henne lite knep å sånt, och pratade om hennes planer m.m ja sa även att om hon behöver folk så finns ja, för timmar då just nu.. och hon sa att går affärerna bra så kan hon ju behöva anställa någon fast denne person måste ha vetskap om livsmedelshygien m.m (krav från kommunen) och de har ja ju med mej även de i bagaget från hotell&restaurang tiden =) Så möjligheterna är stora!
Caféet ska heta "Sött&nött" och de är superläckert inrett och tjejen har alltså sagt upp sig från en fast tjänst för att nå sina drömmar varav de då är att öppna ett café! Mer intresserad? Läs hennes blogg om utvecklingen av caféet HÄR.

Jaja nu ska ja ta grabben å klä på han hans fina "pjamas säck" som han fick av mormor när han låg i magen, förresten va tror ni om att Charlie får en egen kategori med "Dagens Charlie" =) måste ju visa upp min going & alla kläder vi fått , svämmar över där nere nu :P Men de behövs! (fast uppdatering blir nog när ja hinner... de tror ja ni förstår!)

Pussokram,
Hanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback