Fokusera på piercingen..

image2
Inte på mitt osminkade yttre tihi =)

Precis sett One Tree Hill, faan va hemskt slut LUCAS SKÖT DAN!
ok.. Dan förtjänar de, men jag är en sån som alltid tänkte på konsekvensena
Tänk om Luke hamnar i fängelse och inte kommer vara med i serien mer? =/
Utan honom är ju inte livet värt att leva....

Nu började precis klassikern "Coyote Ugly" skit bra film, bara att man sett den 1000 ggr, vet inte om
jag är så sugen.. gaah, försöker skicka in bilder till bilddagboken via mms, yeah right de funkar ju såå bra
billdagboken verkar ha mycket att göra ikväll..
Så la in dem via Lunar/Galleri från Telefonen, hm försökte även installera telefon och MSN i datorn de funkar inte!

Så därför får jag blogga =)

Myspys i vardagsrummet, vi krängde en påse chips och massa choklad =) De va nog därför madde kom hit för sen drog hon när allt tog slut ;P Satt och kollade på sjuka klipp på YouTube, hehe "Sagan om harrypotter" och "sagan on jointen" visade jag henne, fast hon tyckte inte de var så bra, mkt kiss&bajs humor så ja är väl omognare än en 14åring?!

Vill också lägga in massa sjuka klipp men ja gör inte såna saker, som sagt jag är ju en som tänker på konsevenserna.. om jag ändå inte hade gjort de hade mitt liv sett annorlunda ut.. på alla plan.

Har lagt undan 1500 denna månaden, skönt som fan att ha ett sparkonto.. även om pengarna kommer gå till Utomlandsresan =) Farmor ville inte resa till Turkiet,tunisien eller bulgarien.. Utan till Gran Canaria.. hmm, jag har några krav: Billig shopping, bra uteställen, härliga stränder och bra service.. typ att slippa bädda sängen e skit soft tihihi =)

Naaa tänker tillbaka till Kroatien,
Åkte dit med min farbror och hans familj sommaren 2005 satt ihoptryckt i bagaget för det var C,S och barnen och dom va rätt små på den tiden så dom behövde space för att ha dvd spelare spel å massa leksaker å sånt så hade vi en sån 7manna bil så de blev lite trångt =) 
Så åkte Mitt ex ner med sin familj en vecka tidigare (våra resor bestämdes långt innan jag och han möttes konstig nog...) så bodde me c å familj i villavagn på camping första veckan men stack till Pula och var hos V 4 dar eller va de va, gud va mysigt vi hade! Fast ja minns att ja hade så jädrans ont i min mage, antar att ja inte tålde maten för varje gång jag åker utomlands så blir jag sjuk =/ I turkiet låg ja i 2 dar och var sjuk .. 
Jepp men annars hade ja skit kul, var och lyssnade på liveband och drack pijna colada =)  och badade och gick på casino hahah =) och bara njöt av att vara med V.
Sen åkte ja tillbaka till släkten och så åkte vi vidare till Italien till en skitsoft camping (denna gången hade vi aricondition i Kroatien hade vi inte de, och dåååå va de varmt!)
Minns att där var en as snygg kille som jobbade typ dygnetrunt haha och ja å ungarna busade mkt i vattnet å åkte vattenbana och så skärde ja upp handen i en sån vattenvirrvel, sen var vi nere vid havet soooft sandstrand och cyklade ut i vattnet å hade skit kul och sen samlade vi krabbor =) hehe soft barnsemester..
sen de ja minns som jag hatar var ovädret! Varenda jävla natt var de Åska och blixtrarna lös upp hela himlen det var lixom inte som i sverige, och dåååna hela tiden.. låg vaken hela nätterna och skakade..
Ja sen penla vi hem via Österrike, Slovenien, Tyskland och Dk.. ett fint minne =)

Sen åkte ju C,S och Marielle&ja till Turkey nån månad senare men de är en annan story, hehe folk trodde Marielle&Jag var Paris Hilton&Britney Spears... skit kul =)
Måste bara berätta om första natten .. Vi kom till hotellet vid 3-4 på natten, hade infomöte vid 9.. sen ut i stan och kolla läget, sen drog vi ut och käka gemensamt sen drog ja och marielle ut och festa (utan att ha en enda aning om vart vi bodde ;P) så hörde vi oss omkring och visst, "dolbussarna" gick dynet runt så vi kom hem ..
Festade och Marielle träffa en turk "Bryan" som hon strulade med, fick ett fett sugmärke på halsen som hon sa till C&S nästa dag att de va några sthlmare som gjort haha..
Jo men de roliga va ju att när vi bestämde oss för att dra hem vid 3 på natten relativt dragna så gick de inga bussar hem.. så vi började gå och de va väl 15 min me bil därifrån.. perfekt!
Men så liftade vi med några turkar som vägrade släppa ut oss ur bilen när vi väl hittade ett kännetecken på hotellet, så vi slängde oss typ ut i farten livrädda.. sen sa vi till hotellreceptionisten att inte säga till C&S att vi kom hem så sent så dragna.. haha upp till frukost 7-8 lagom snurriga och försöktte förklara nää vi kom hem tidigt.. bara de att receptionisten inte hållt käft! så där fick vi oss en läxa..(vi var bara 17 år då och hade rätt stränga regler på oss med alkohål etc.)
Jaa de var ju en liten historia =)
Nu får ja ge mig så ni inte tröttnar! xD

En dikt till.
Denna handlar om min lärdom av att jobba med äldre,
skrev den för en månad sedan ungefär.

Mor sitter där i sin gung-stol
Nynnar på sin visa, som hon alltid gjorde
när jag var liten och rädd om natten.
Men mor minns inte det, Varje dag sitter
hon i sin gröna gung-stol och nynnar och säger
"Allt blir bra snart kära barn"
Jag vågar inte längre tro hennes ord
för jag vet att du har blivit gammal och minns inte,
även nynnandet tar snart slut.
Mor tittar på mig och frågar "Vem är du? Var är vi? Och var är far?"
Åter igen berättar jag och mor förstår inte.
"Kommer det bli bra igen?" Ja, mor svarar jag.
Hon lutar sig tillbaka i sin älskade gung-stol
och börjar nynna på visan igen..

Kommentarer
Postat av: Lillasyrran xD

Hanna, ja blr ju rädd av den dikten :S
hihi..
Godnatt

2008-01-27 @ 22:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback